Boeklancering Game-changing Innovation: 80 praktische tips en inzichten voor wie succesvol wil innoveren

  • Door Yoav Nir, mede-uitvinder ClickShare®
  • ​Met cartoons van Lectrr

 

Op 9 november 2017 ligt Game-changing Innovation in de winkel, het eerste boek van Yoav Nir, mede-uitvinder van ClickShare®. Game-changing Innovation is een inspirerend how to werkboek voor wie succesvol producten wil maken en verkopen. Want ondanks een scala aan handige tools en heel wat goede wil, slagen bedrijven er vandaag weinig in om écht te innoveren. “Te vaak maken bedrijven en start-ups de verkeerde producten juist.”  

Game-changing Innovation is een boek voor ondernemers - corporates, start-ups en scale-ups - die de slaagkansen van hun nieuwe producten en diensten willen verhogen.  Want veel bedrijven willen door middel van innovatie en creativiteit producten brengen die verkopen, maar ze doen dat met wisselend succes.

Yoav Nir, auteur van Game-changing Innovation: “Innovatie is geen doel op zich, maar het middel tot. Ik sta regelmatig versteld dat cruciale beslissingen op het vlak van productontwikkeling met weinig of geen marktvalidatie worden gemaakt. Nochtans: stel de juiste vragen, en je klant opent de deur naar zijn wereld. Vraag welke problemen hij heeft, probeer zijn leefwereld te begrijpen, en ontwikkel dan de juiste oplossingen en producten.”

“Je hoeft ook niet per se de eerste te zijn met een game-changing innovatie. Het genie van anderen kunnen herkennen, kopiëren, verbeteren en verfijnen, is al moeilijk genoeg.”

80 praktische tips en inzichten
Yoav Nir is de mede-uitvinder van Clickshare®, het draadloze pressentatiesysteem dat hij bij technologiereus Barco mee verder ontwikkelde en tot een wereldwijd succes heeft helpen maken. In zijn eerste boek Game-changing Innovation bundelt hij twintig jaar ervaring in innoveren in meer dan 80 tips en inzichten die ondernemers snel in de praktijk kunnen omzetten.

“Game-changing Innovation is een heel persoonlijk boek, en op geen enkele manier academisch. Lean innovation, corporate venturing,... Het zijn geen lichte thema’s,” geeft Yoav Nir toe, “maar ik hoop dat je door dit boek gaat als ware het een doos chocolade, dat elke pagina aangenaam leest.”

“Ik deel in dit boek vragen die me al jaren intrigeren. Gelukkig is er nooit een eenduidig antwoord. Ik daag de lezer dan ook uit om telkens op zoek te gaan naar zijn eigen antwoorden.”

Mythes ontkracht
Tot de verbeelding sprekende cases en lessons learned met diepgaande analyse en reflectie; Yoav Nir ontkracht mythes en reikt tegelijk technieken en strategieën aan die de kans op succesvol innoveren heel wat groter maken.

“Ondanks de combinatie van goede tools, de juiste mensen, gemotiveerd en hard werken, zie ik te weinig organisaties die erin slagen om hun business modellen en value propositions écht te innoveren. Dit boek is mijn bijdrage om daar verandering in te brengen.”

"Game-changing Innovation is an inspiring complement
to Running Lean."

Ash Maurya, Author and creator of Lean Canvas

"For corporates/SMB's that are hardware/product oriented, the value of this book is immense."
Omar Mohout, Entrepreneurship Fellow at Sirris

"Game-changing Innovation has been written by someone who has experienced it all, someone who has put a successful product on the market. This distinguishes the book from other books on innovation."
Hugo Vandamme, Former CEO of Barco

Vanaf 9 november in de boekenwinkel
Game-changing Innovation van Yoav Nir ligt vanaf 9 november in de boekenwinkel. Je kunt het boek ook bestellen via diekeure.be. Game-changing Innovation is een Engelstalig boek en verkrijgbaar voor een bedrag van 34 Euro, incl. BTW.

  • Uitgeverij: die Keure
  • Cartoons: Lectrr

Agenda keynotes Yoav Nir

Uitgebreid persdossier en beeldmateriaal Game-changing Innovation

Perscontact
Ontvangt u graag een review-exemplaar van Game-changing Innovation, of hebt u interesse in een persoonlijk gesprek met Yoav Nir? Neem dan contact op met 

Saar Dietvorst
diekeure@contentcats.be
+32 468 19 75 07

////

Over Yoav Nir
Yoav Nir is de mede-uitvinder van ClickShare®, het draadloze presentatiesysteem dat hij bij technologiereus Barco mee tot een wereldwijd succes heeft helpen maken. Yoav Nir is burgerlijk ingenieur van opleiding en een pionier in Virtual Reality en Augmented Reality. Naast ondernemen, consulteert en coacht Yoav Nir bedrijven en ondernemers, en is hij public speaker. Yoav’s passie is technologie, maar hij houdt van eenvoud en apprecieert schoonheid. 
Yoav Nir is 46 jaar. Hij groeide op in Antwerpen, maar woont al twintig jaar in West-Vlaanderen. Game-changing Innovation is zijn eerste boek.

Saar Dietvorst

Persverantwoordelijke, Content Cats

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu