Content Cats wordt manley

Boutique agency voor strategische PR en contentcreatie

Antwerpen, 14 september 2020 – Content Cats, het boutique agency voor strategische PR en contentcreatie, is toe aan een nieuw hoofdstuk. Het PR-bureau consolideert haar groei van de afgelopen jaren en zet zich verder internationaal op de kaart met een nieuwe naam en een nieuwe look: manley. 

PR is relevanter dan ooit. Merken en organisaties moeten zorgvuldig nadenken over wat en hoe ze communiceren. Want vandaag de dag heeft elk woord en elke handeling meteen gevolgen. Als ‘Boutique Agency’ voor strategische PR en contentcreatie helpt manley zijn klanten te groeien via slimme communicatiestrategieën, en het creëren en verspreiden van nieuwswaardige content. Die klanten zijn nationale en internationale impactbedrijven, actief in innovatieve sectoren zoals energie, health, biotech, proptech, mobiliteit, logistiek, food... 

“Onze nieuwe naam straalt de kracht, degelijkheid en kwaliteit van onze aanpak en van ons DNA uit. Het is een knipoog naar een van 's werelds meest legendarische audiocompressors. Compressie is een stille maar onmisbare kracht, op het kruispunt van technologie en creativiteit. Ze laat een stem of instrument afgelijnd en evenwichtig klinken. Net zoals de ideale PR-partner”, vertelt Saar Dietvorst, founder van manley.

Saar Dietvorst, founder manley
Saar Dietvorst, founder manley

Openheid, transparantie en inclusiviteit
manley kiest resoluut voor een duurzame aanpak die focust op mensen, vooruitstrevende ideeën en hun concrete implementatie. Het vertaalt complexe innovaties naar menselijke verhalen en helpt bedrijven om die verhalen op de juiste manier naar buiten te brengen, met het oog op groei, het versterken van hun autoriteit en employer branding. Het PR agency biedt daarvoor een brede waaier aan diensten aan: van communicatiestrategie, media-insights en -relaties tot influencer en social media management. 

Een persoonlijke boutique-aanpak
manley (voorheen Content Cats) werd zes jaar geleden opgericht door communicatiestrateeg Saar Dietvorst en is gevestigd op het Antwerpse Eilandje. De boutique bestaat vandaag uit medewerkers in België, Frankrijk, Luxemburg en Italië, en structurele PR-partners in de UK en de US.

“Het succes van manley ligt in de strategische aanpak, creativiteit en dedication. Dankzij onze boutique aanpak kunnen we een heel persoonlijke en internationale aanpak hanteren, ver weg van bureaucratie en overhead. Onze klanten gaan samenwerkingen op lange termijn aan. Een must voor elk bedrijf dat succesvol aan PR wilt doen”, zegt Saar Dietvorst.

Contact
Montevideostraat 10
2000 Antwerpen
hello@manley.eu
+32 3 830 10 37

Social links
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/content-cats
Twitter: https://twitter.com/manley_pr
Instagram: https://www.instagram.com/manley_pr
Facebook: https://www.facebook.com/Manley.eu
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdoQhmNxSDCkOcR4yfD_byg

/////

Persdossier manley

PDF - 7.5 Mb

Bio Saar Dietvorst, founder manley

PDF - 253 Kb

 

Saar Dietvorst, founder manley
Saar Dietvorst, founder manley

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu