De enige échte Nutella®-muffin en vier nieuwe broodvarianten

CSM Bakery Solutions blijft vernieuwen in het bake off segment

ANTWERPEN - Voortdurend vernieuwen en bijblijven met de laatste smaak- en voedingstrends: het is dé sleutel tot succes in de bakkerij- en foodservicewereld. CSM Bakery Solutions, specialist in bake-off producten met o.a. het eigen merk Molco en Waldkorn®, heeft dat goed begrepen en brengt enkele innovatieve nieuwigheden op de markt.

Nieuw in American Bakery: de enige échte Nutella®-muffin
Muffins zijn één van de populairste en snelst groeiende categorieën in het viennoiserie-segment. Jong en oud eet ze, van ontbijt tot tussendoortje. CSM Bakery Solutions slaagt erin deze categorie nu nóg aantrekkelijker te maken door er een topmerk aan te verbinden: Nutella®, ’s werelds meest geliefde hazelnootpasta.
 
Vanaf januari 2016 is CSM Bakery Solutions bakkerijpartner van Nutella® en brengt het de enige muffin op de markt die het officiële Nutella®-logo mag dragen.  De nieuwe muffin is gevuld met Nutella®, afgewerkt met Nutella® en hazelnootschilfers en verpakt in een papercup met Nutella®-logo. In de nabije toekomst verwacht CSM Bakery Solutions het assortiment Nutella®-producten nog verder uit te breiden
 
Nog meer variatie in het broodassortiment: vier nieuwe Tafelbonken
Met de Tafelbonk Wit introduceerde CSM Bakery Solutions in 2015 een groot, kwalitatief tafelbrood dat met vier keer snijden in zes smakelijke sandwiches verandert. Een brood waarmee je tijd bespaart en dat optimaal inspeelt op de trend van ‘gezellig voedsel delen’, mét veel smaak!
 
Geïnspireerd door het succes van de Tafelbonk Wit lanceert CSM nu vier nieuwe varianten, voor nog meer afwisseling en creativiteit in het broodassortiment. 

  1. Tafelbonk Maïs: goudgeel, licht en luchtig met een krokant korstje van maïsgries.
  2. Tafelbonk Olijf en Kruiden: zongerijpte zwarte olijven met typisch Italiaanse kruiden.
  3. Waldkorn® Classic Tafelbonk: klassiek en toch uniek, perfect voor bij soep of hartig beleg.
  4. Waldkorn® Oergranen Tafelbonk: een smaakvolle, nostalgische mix van eenkoren, emmer en spelt.

Al deze varianten bouwen verder op het Tafelbonk-succesrecept: robuust brood met ambachtelijke insnijdingen, écht gemaakt om te delen. Lang vers na het afbakken, makkelijk te beleggen en smakelijk te presenteren.

Afbeeldingen in hoge resolutie 
Productfolder Tafelbonken 
A2 Poster Tafelbonken 

////////

Over CSM Bakery Solutions
CSM Bakery Solutions is een wereldleider in bakkerijproducten voor de foodservicesector en bakkers in meer dan 100 landen. Het bedrijf onderzoekt wereldwijd nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van consumenten en speelt daarop in met innoverende producten.

Met meer dan 8.500 medewerkers, 34 bakkerijen, 26 distributiecentra en 4 innovatiecentra wereldwijd zet CSM zich in voor het succes en groei van haar klanten.

Kwaliteit en vernieuwing staan daarbij voorop. Bakkerijen en foodservicebedrijven voelen de druk van de retailsector en kunnen zich onderscheiden door superieure producten aan te bieden. CSM helpt hen daarbij, met het ambachtelijk en innovatief gamma van haar eigen merken, waaronder Molco en Waldkorn®.

Voor meer informatie, ga naar: www.csmbakerysolutions.com.

Kris van den Wijngaert

Channel Marketing Manager Foodservice, CSM Bakery Solutions

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu