Ethisch ondernemer Priyanka Mehta is nieuwe voorzitter van ondernemersnetwerk EO Belgium

Antwerpen, 16 januari 2024 - De duurzame juwelenontwerpster Priyanka Mehta is aangesteld tot nieuwe voorzitter van EO Belgium, de Belgische tak van het internationale ondernemersnetwerk Entrepreneurs’ Organization. De jonge ethische ondernemer wil in 2024 het aantal leden van EO Belgium verdubbelen. 

Wereldwijd netwerk

EO Belgium werd in februari 2017 opgericht als Belgische tak van het wereldwijde ondernemersnetwerk EO Global, dat meer dan 18.000 leden telt in meer dan 75 landen. De organisatie ondersteunt ondernemers bij hun persoonlijke en professionele groei. Leden krijgen toegang tot een wereldwijd netwerk van invloedrijke ondernemers zoals Richard Branson en Yuval Harari. Om toe te treden, is een minimale jaaromzet van 1 miljoen euro vereist. Priyanka Mehta leidt EO Belgium in 2024.

Succesvol ondernemerschap

Priyanka Mehta bouwde op enkele jaren haar eigen ecologische juwelierszaak Nue Fine Jewelry in Antwerpen uit tot een gevestigde waarde binnen de sector. Ze beroept zich op jarenlange ervaring binnen de juwelensector, en op een sterke kosmopolitische achtergrond. Voor ze naar Antwerpen trok, woonde ze in Bombay, New York en Parijs. 

Taunya Renson-Martin, voorzitter van EO Europe, ondersteunt Mehta’s inzet en ondernemerschap. “Onze organisatie wordt gedreven door enthousiaste ondernemers die elkaar actief inspireren op elk vlak. Als hoofd Marketing & Communicatie bij EO Belgium bewees Priyanka telkens opnieuw zo’n krachtige leidersfiguur te zijn.”
Taunya Renson-Martin, voorzitter van EO Europe
Taunya Renson-Martin, voorzitter van EO Europe

Grote ambities

Mehta koestert grote ambities. Tijdens haar voorzitterschap wil EO Belgium zijn aantal leden verdubbelen. Ze verbreedt ook het EO-jaarprogramma. Elke maand kunnen ondernemers hun ervaringen uitwisselen op de Forum Meetings. Vier internationale events focussen op persoonlijke en professionele groei. De eerste van 2024 gaat door in Zwitserland. Alex Osterwalder, grondlegger van het Business Model Canvas, verzorgt er een exclusieve managementworkshop.

Mehta: “Bij EO Belgium erkennen we elke vorm van succes: sterke bedrijfsresultaten zowel als diepgaande persoonlijke transformatie. We moedigen al onze leden aan hun grenzen te verleggen door sterke relaties en grenzeloze leerervaringen. Samen bouwen we een ​​betere toekomst op.”
Priyanka Mehta, voorzitter van EO Belgium
Priyanka Mehta, voorzitter van EO Belgium

Over Priyanka Mehta

Priyanka Mehta (°Antwerpen, 1986) behaalde in 2008 haar Bachelor in politieke wetenschappen, kunst en architectuurgeschiedenis aan de Universiteit van Columbia (New York). In 2012 werd ze Operations Manager bij juwelenbedrijf Jaianco (Antwerpen), waar ze sinds 2022 Head of New Business Development is. In 2022 was ze voorzitter Marketing & Communicatie bij EO Belgium. Ze volgt als nieuwe voorzitter Michael De Decker op en vervolledigt het bestuur met Mieke Verstraeten van Induver (Learning), Filip Smet van Amotek Technologies (Ledenwerking) en Dominique Van der Velden van Anders Beton (Ledenwerving).

Het bestuur van EO Belgium
Het bestuur van EO Belgium

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu