Graduation Day: eerste lichting Start it @KBC studeert af

Na een jaar lang zweten en zwoegen, studeert de eerste lichting start-ups van de Start it class 2014-2015 af. Maar liefst 19 laureaten mogen zich op 13 mei het gouden schildje opspelden tijdens de feestelijke award-show Graduation Day. Naast de jonge ondernemers zullen ook heel wat toppers uit de sector aanwezig zijn.

“Start it @KBC was en is een onverhoopt succes,” aldus Lode Uytterschaut, die mee aan de basis lag van het concept.

“Prachtig om de evolutie te zien die de jonge ondernemers het hele jaar door meemaakten. Graduation Day is dan ook een oververdiende, mooie afsluiter van een gek jaar.”

Een jaar lang werden jonge ondernemers in de Antwerpse Boerentoren, bijgestaan door een team van experten. Via intensieve workshops en inspiratiesessies rond business strategy, marketing en andere takken uit bedrijfsmanagement groeiden de jonge ondernemers en hun ideeën uit tot gezonde, levensvatbare bedrijven. Een hippe koffiebar waar je ook kan breien of een dataplatform voor weggebruikers. Een digitaal platform voor muziekpartituren maar ook een verhuur-service voor eilanden. Een device om groenten en fruit langer vers te houden en een app om makkelijk plaatsbeschrijvingen te maken.

Graduation Day
Op Graduation Day bewijzen die starters tijdens de middagsessie dat zij op hun beurt een inspiratiebron kunnen zijn voor de volgende generatie. Van student naar mentor. Ze blikken terug op het afgelopen jaar en geven tips aan de nieuwkomers.

En uiteraard laat Start it @KBC de eerste lichting niet gaan zonder receptie, huldiging en spetterend feest. Elke laureaat mag het gouden schildje opspelden, symbool voor het traject dat ze doorlopen hebben.

Zin om langs te komen? Op zoek naar een contactpersoon? Of gewoon nog wat meer te weten komen? Ga dan zeker eens langs www.graduationday.be en www.startit.be.

De laureaten

Katrien Dewijngaert

Co-founder
Start it @kbc

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu