Linkman adopteert BAS

ANTWERPEN - Lui, egocentrisch, schermverslaafd. Er bestaan heel wat vooroordelen over millennials, ook gekend als de ‘selfie-generatie’. Dat ze niet langer geïnteresseerd of gepassioneerd zijn door het (traditionele) reclamevak is er nog zo eentje. Digitaal communicatiebureau, Linkman, gelooft echter het tegendeel en adopteert er in één klap 25! Vijf weken lang biedt Linkman de studenten van de Belgian Ad School (BAS) een platform om deze vooroordelen te ontkrachten. Dit doen ze door de #PutItRight-campagne van Unilever te hacken.

Hackathon
Om de positieve boodschap over millennials kracht bij te zetten, organiseren de adoptietalenten een hackathon. Dankzij Linkman heeft BAS de middelen ter beschikking om de #PutItRight-campagne van Unilever te hacken. Die focust namelijk op dezelfde problematiek. Met de hashtag #PutItRight wil Unilever millennials uitnodigen om te bewijzen dat de oudere generatie een verkeerde perceptie heeft van de Millennials-generation. BAS is helemaal klaar voor de uitdaging.

“Millennials zijn heel gepassioneerd en getalenteerd“, zegt Merlijn, initiatiefnemend student uit de BAS-groep.

Adopteer talent
Eind 2015 lanceerde Creative Belgium, de Belgische organisatie die creatieven verenigt, een campagne waarbij creatieve marketingprofessionals hun zaad- of eicellen doneerden om zo de toekomst van de creatieve communicatie-industrie te verzekeren. Hiermee trapten ze echter op de tenen van BAS. De BAS-studenten kwamen daarop zelf met een campagne op de proppen en gaven Creative Belgium lik op stuk. “Don’t donate your sperm, adopt our talent”, luidde de boodschap sterk.

Linkman x Bas
Linkman verhoorde hun gebeden en adopteert maandag 23 mei 2016, 25 BAS-studenten. Die dag nemen zij de kantoren van Linkman over en zetten ze vijf weken lang de sociale media-kanalen naar hun hand. “Experimenteren is bijleren”, klinkt het bij Linkman. 

Benieuwd naar het resultaat? Hou de kanalen van Linkman dan zeker in de gaten!

Noot aan de redactie: wees welkom op het adoptiefeest!

Ter gelegenheid van de blijde adoptie van de BAS-creatieven organiseert Linkman een adoptiefeest. Dat vindt plaats op maandag 23 mei 2016 van 9u30 tot 10u30 in het kantoor van Linkman, Jordaenskaai 5, 2000 Antwerpen. U bent zowel welkom op het adoptiefeest als tijdens de daarop volgende hackaton. 

Graag een seintje als u erbij kan zijn, via saar@contentcats.be.
Lukt dat niet, dan sturen we u met alle plezier een persdossier.

Tone De Cooman

Senior Art Director, Linkman

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu