Ontmoet de nieuwe lichting start-ups & ontdek de ambitieuze plannen van Start it @kbc in 2017

 

Beste journalist

Start it @kbc verwelkomt zijn gloednieuwe lichting start-ups, en op 7 februari stellen we hen graag aan je voor! De teams werden na een strenge selectie weerhouden uit meer dan 150 applicaties. Onder de vleugels van Start it zullen ze het komende jaar hun business-idee ontplooien.

Wat zijn de producten en diensten van de toekomst? Hoe ambitieus zijn de start-ups? En hoe pakken ze het aan? Je kunt het hen zelf vragen.

Daarnaast kom je te weten welke plannen Start it @kbc het komende jaar in petto heeft voor start-upland België. Wat heeft de community na drie jaar geleerd? En hoe vertaalt zich dat in het vernieuwde aanbod voor de start-ups? Je ontdekt er alles over in het prachtige kader van een eeuwenoud, gerestaureerd pand in hartje Brussel.

Programma
10u30    Welkom
10u45    “Start it in 2017” door Lode Uytterschaut en Katrien Dewijngaert, founders Start it @kbc
11u00    Voorstelling nieuwe lichting
11u15   “Newbie-traject 2017” door Mark Herman, founder sympl en mentor bij Start it @kbc
11u25    Fotomoment
11u30    Interviews & lunchbuffet
12u30    Einde

Praktisch
7 februari 2017 | 10u30 - 12u30
KBC - Grote Markt 16 - 1000 Brussel

Parkeren kan in de ondergrondse garage Grote Markt. Bij het verlaten van de persvoorstelling ontvang je een gratis uitrijticket.

Wil je erbij zijn? Bevestig dan zeker je komst vóór 3 februari via een mailtje naar startit@contentcats.be of via +32 468 19 75 07.

Tot dan!
Start it @kbc & partners


Pressroom Start it @kbc

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu