PERSUITNODIGING: Bao Living lanceert revolutionaire nieuwe methode om bouwen betaalbaarder en duurzamer te maken

19 april 2018, 10u45-13u00 | Showroom Bao Living | Everdongenlaan 6, Turnhout

 

Beste journalist,

Steeds meer mensen wonen in steden, en nieuwbouwwoningen worden onvermijdelijk steeds kleiner. De Antwerpse start-up Bao Living wil de manier waarop we bouwen daarom radicaal veranderen. Bouwen moet efficiënter, betaalbaarder én duurzamer worden, door veel verstandiger om te springen met de beschikbare ruimte.

Op 19 april 2018 lanceert Bao Living zijn eerste project, de Slimme Aanpasbare Modules (SAM). Die bundelen alle nutsvoorzieningen – water, elektriciteit, verwarming, ventilatie, domotica - op één plek. Toestellen, leidingen en draden, en contactpunten zitten samen in één module. SAM is maar liefst 30 procent goedkoper, creëert extra plaats in huis (binnenmuren kunnen immers weg), dringt het bouwafval drastisch terug en is veel gemakkelijker in onderhoud. Voor altijd gedaan met slijpen in muren en vloeren.

Nieuwsgierig? Wij nodigen u uit om de revolutionaire SAM-modules in avant première te komen ontdekken, een dag voor ze op de markt komen.

Programma
10u45   Ontvangst met koffie & thee
11u00   Welkom en toelichting SAM, door Benjamin Eysermans en Axel van der Donk, oprichters Bao Living
11u25   Rondleiding door allereerste SAM-appartement
11u40   Foto’s en interviews, met broodjesbuffet
13u00   Einde

Praktisch
19 april 2018, van 10u45 tot 13u00
Allereerste en gloednieuwe SAM-appartement van Bao Living
Everdongenlaan 6, 2300 Turnhout

We hopen dat u erbij kan zijn op 19 april!
Alvast bedankt om uw aanwezigheid nog even te bevestigen via baoliving@contentcats.be.

Tot dan!

Benjamin Eysermans en Axel van der Donk
Oprichters Bao Living

////////

Noot aan de redactie
Tijdens de officiële publieksvoorstelling van Bao Living zet prof. Hans Verboven, Director of Sustainability and Climate Change bij EY, de opportuniteiten voor duurzaam bouwen uiteen. U bent van harte welkom om aan te sluiten (19 april 2018 vanaf 18u00).

Over Bao Living
Bao Living werd in 2016 opgericht door Benjamin Eysermans en Axel van der Donk, en is het resultaat van een thesis aan de Antwerp Management School. Bao Living ontwerpt Slimme Aanpasbare Modules (SAM), die alle nutsvoorzieningen in appartementen op één plek concentreren. De systemen moeten de residentiële bouwmarkt betaalbaarder en duurzamer maken. Bao Living haalde 300.000 op om de modules verder te ontwikkelen. De start-up werkt samen met onder andere algemeen aannemer en interieurexpert vanhout.pro (dat deel uitmaakt van Groep Van Roey), Studio Dott en Boydens Engineering.

Lees meer over Bao Living op hun blog.
Voor Bao Living logo's en afbeeldingen, ga naar: https://bao-living.prezly.com/...

Saar Dietvorst

Persverantwoordelijke, Bao Living

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu