PERSUITNODIGING Demo Day: 14 pitches, 2 awards!

Start it @kbc: 3 jaar Belgische start-up-cultuur

Drie jaar geleden gaf Start it @kbc ons land een fikse injectie van innovatief ondernemerschap. Met de oprichting van ’s lands grootste start-up community bracht het een aardverschuiving in de Belgische start-up-cultuur teweeg. Tijdens Demo Day op 30/11 blikken we samen met u terug én vooruit. U krijgt een blik achter de schermen van het community-gebeuren, u ziet 14 veelbelovende start-ups  en scale-ups hun business pitchen én u maakt de uitreiking van 2 business awards mee.

14 Pitches
Een kritisch publiek van 300 captains of industry,  investeerders en ondernemers overtuigen met een innovatief business-idee, en dat op 3 minuten tijd. Die uitdaging gaan 14 Belgische start-ups aan op 30/11 in de Start it @kbc hub in Antwerpen. In ware Silicon Valley-stijl demonstreren de ondernemers tijdens de allereerste Demo Day de durf, het innovatief denken én de public speaking skills die ze zich op korte tijd eigen hebben gemaakt.

2 Awards
Twee start-ups vallen op Demo Day in de prijzen.

De start-up die door het publiek verkozen wordt als beste pitcher gaat naar huis met de Prijs Eddy de Nys, genoemd naar de vorig jaar overleden CFO van Cronos die mee aan de wieg stond van Start it @kbc.

Daarnaast reiken Start it @kbc oprichters Lode Uytterschaut en Katrien Dewijngaert de allereerste Start it @kbc Award uit. Daarmee belonen ze de ondernemer die de meeste vooruitgang maakte tijdens de pitch-workshops in de voorbereidingen naar Demo Day.

3 jaar start-up-cultuur in cijfers
Katrien Dewijngaert en Lode Uytterschaut nemen u op Demo Day mee behind the start-up scenes en vertellen u over drie jaar incubatorwerk in België. Wat is hun visie op start-up-land? En waar mag de community zich in 2017 aan verwachten?

Programma
18u30    Verwelkoming met G&T’s en appetizers
19u00    Pitchcompetitie
20u30    Uitreiking Prijs Eddy De Nys door Dirk Deroost, Commercieel Directeur van Cronos
               Uitreiking Start it @kbc Award door Katrien en Lode, Founders van Start it @kbc
20u40    Drie jaar start-up-cultuur in cijfers
20u50    Walking dinner
22u00    Einde

Waar en wanneer? 
30 november 2016
KBC-toren - Schoenmarkt 35 - 2000 Antwerpen (3de verdieping)

Klik hier voor een uitgebreid persdossier, met o.a. een overzicht van de 14 start-ups

  • Een exclusieve terugblik op 3 jaar Belgische start-upcultuur?
  • Kennismaken met de pitching skills van 14 high potential start-ups en scale-ups?

Bevestig uw komst naar Demo Day dan vóór 25 november via een mailtje naar Saar@contentcats.be.

Persdossier-Demo-Day-30-11.pdf

PDF - 1002 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu