PERSUITNODIGING: Flow Pilots viert 10de verjaardag met inspirerend event in het teken van digitale transformatie

Vrijdag 19 november van 15u tot 18u | Plein Publiek | Antwerpen 'Digital Circus' met keynotes van thought leaders uit de industrie

Antwerpen, 5 november 2021 - Op 19 november viert Flow Pilots, expert in het begeleiden en uitvoeren van digitale innovatietrajecten, zijn tiende verjaardag met een 'Digital Circus' dat helemaal in het teken staat van digitale innovatie en ondernemerschap. Gastvrouw Dewi Van De Vyver, CEO en ICT Woman of the Year 2020, gaat er in gesprek met vier thought leaders die vanuit hun eigen expertise hun visie op digitalisering delen. 

De tiende verjaardag van Flow Pilots is een ideale gelegenheid om de successen, uitdagingen en opportuniteiten van haar corebusiness, de digitale transformatie, in de kijker te zetten. Vier thought leaders zullen met inspirerende keynotes hun visie delen over de digitale oplossingen die ons leven vandaag en morgen (zullen) vormgeven. 

Dewi Van De Vyver, CEO Flow Pilots & ​ ICT Woman of the Year 2020
Dewi Van De Vyver, CEO Flow Pilots & ​ ICT Woman of the Year 2020

De experts

 • Lode Uytterschaut - Founder & CEO Start it @KBC en Start it X
  Lode Uytterschaut is oprichter en CEO van Start it @KBC, de grootste Belgische accelerator voor start-ups. Daarnaast richtte hij ook Start it X op, dat corporates en intrapreneurs op een unieke manier ondersteunt in hun innovatietraject.
  "Steeds meer high potentials kiezen ervoor een carrière op de payroll van een groot bedrijf te laten varen en kiezen voor het uitbouwen van hun eigen idee. Dat komt omdat er iets fundamenteel mis is met de manier waarop veel bedrijven omgaan met innovatie."
   
 • Mischa Beckers - Professor Data Science aan HZ University of Applied Sciences
  Als professor Data Science heeft Mischa Beckers een diepgaande kennis van data-analyse, business intelligence en datamining.
  "We moeten streven naar een datagedreven toekomst. Want dankzij data kunnen beslissingen genomen worden op basis van feiten in plaats van buikgevoel. Nieuwe verbanden en patronen worden ontdekt, voorspellingsmodellen worden gecreëerd."
   
 • Marie Van Den Broeck - Founder & CEO van My Add On
  Marie Van Den Broeck is industrieel ingenieur van opleiding. Met My Add On maakt ze o.a. opzetstukjes voor krukken en rolstoelen om het leven aangenamer te maken.
  "Iedereen kan een uitvinder zijn, en soms heeft zelfs de kleinste innovatie de grootste impact. Een slimme oplossing loert om de hoek. Je moet alleen de juiste vragen stellen."
 • Koen Blanquart - Strategic Technology Consultant
  Koen Blanquart is ondernemer en management consultant. Hij is een internationale Belg, een digital nomad met New York als thuisbasis.
  "De werkplek van morgen is plaatsonafhankelijk en zelfs transnationaal. Plaatsonafhankelijk werken, creëert mogelijkheden in de war on talent en maakt bedrijven wendbaarder en competitiever."

We nodigen u graag uit voor dit feestelijke evenement!

Praktisch
Vrijdag 19 november 2021, van 15u tot 18u
Plein Publiek, Zonnestroomstraat 2A, 2020 Antwerpen 

 Programma ​
14u00 ​ Inleiding door Dewi Van De Vyver, CEO Flow Pilots
14u30 ​ Dewi Van De Vyver gaat in gesprek met Marie Van Den Broeck, ​
​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Koen Blanquart, Lode Uytterschaut en Mischa Beckers over digitale
​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ transformatie
17u00 ​ Netwerkmoment
18u00 ​ Einde

Flow Pilots CEO Dewi Van De Vyver en de gastsprekers maken graag tijd voor interviews.

Bedankt om uw komst te bevestigen. We hopen u te verwelkomen op 19 november. 

Tot dan! 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu