PERSUITNODIGING: Lancering Helpper in Brussel

12 september vanaf 9u00 | GC Nohva | Peter Benoitplein 22, 1120 Neder-Over-Heembeek

Helpper, de digitale ontmoetingsplaats voor mensen die thuis ondersteuning nodig hebben en voor buurtbewoners die hen willen helpen, gaat nu ook van start in de 19 Brusselse gemeenten.

We nodigen u graag uit voor de officiële lancering op 12 september, in aanwezigheid van federaal minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, Maggie De Block, en Brussels burgemeester Philippe Close. Zij komen vertellen hoe de sociale deeleconomie kan bijdragen tot innovatieve oplossingen in de zorgsector en burgers dichter bij elkaar kan brengen.

Tijdens dit persevenement doet oprichter François Gerard ook het verhaal achter, en de werking van Helpper uit de doeken. Via Helpper komen mensen met een zorgvraag in contact met mensen uit de buurt die willen helpen bij niet-medische dagdagelijkse taken zoals bijvoorbeeld gaan winkelen, koken en vervoer. Ze betalen hiervoor een kleine vergoeding. Nadien kunt u alle sprekers uiteraard interviewen.

Programma
  9u00    Deuren open & ontvangst
  9u30    Helpper in Brussel, door oprichter François Gerard
  9u45    De deeleconomie als aanvulling in de zorgsector, door Minister Maggie De Block
  9u55    De sociale deeleconomie als bindmiddel voor hechtere buurten, door Burgemeester Philippe Close
10u05    Foto's & interviews
11u30    Einde

Praktisch
Woensdag 12 september 2018 vanaf 9u00.
GC Nohva, Peter Benoitplein 22, 1120 Neder-Over-Heembeek.
Ruime parkeergelegenheid in de buurt.

Alvast bedankt om uw aanwezigheid te bevestigen via [email protected].

Tot dan!

Het Helpper-team

////////

Over Helpper
Helpper is een digitale ontmoetingsplaats voor mensen die thuis ondersteuning nodig hebben, en voor buurtbewoners die hen tegen vergoeding willen bijstaan. Ouderen, (chronisch) zieken of personen met een beperking vinden via Helpper gemakkelijk bijstand van niet-medische aard. Zo kan iemand voor je naar de winkel gaan, voor je koken, je vervoeren of je administratie doen. En dat alles op een legale, veilige, betrouwbare en flexibele manier.

Helpper werd in 2017 opgericht door François Gerard. Hij verbindt met zijn team helppers en helppies in groot Antwerpen, groot Gent en Brussel. Helpper is een onafhankelijk initiatief, gesteund door ziekenfondsen PartenamutPartena en OZ, en accelerator Start it @KBC.

Meer informatie vind u op www.helpper.be.
Voor logo's en afbeeldingen van Helpper, ga naar: helpper.prezly.com/media.

Saar Dietvorst

Persverantwoordelijke, Helpper

Mirella Kerremans

Persverantwoordelijke, Helpper

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

[email protected]

www.manley.eu