PERSUITNODIGING: Stad Mechelen stelt duurzame toegangspoort van de 21ste eeuw voor

Openingsreceptie Parking Keerdok in Mechelen op 21/11 om 9u

Beste journalist

Op 21 november opent Mechelen het gloednieuwe Parking Keerdok. Een architecturaal hoogstandje en een opvallende nieuwe landmark voor de stad, maar vooral ook een multifunctioneel project dat de toon zet inzake duurzame, stedelijke mobiliteit van de toekomst. 

Naast een 500-tal parkeerplaatsen en oplaadpunten voor elektrische auto’s, huisvest het gebouw ook een ruime, overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een buurtsupermarkt en kantoren. Op het dak vind je een stadsterras met bomen en een prachtig uitzicht op Mechelen. Twee verdiepingen lager is er ook een evenementenplein voor publieke activiteiten. 

Parking Keerdok luidt de start in van een grootschalige transformatie van de omgeving rond het Keerdok tot een bruisende, nieuwe stadswijk, die de leefbaarheid in en rond de buurt drastisch wil verbeteren.

We verwelkomen u graag op 21 november om deze nieuwe toegangspoort tot de stad van de 21ste eeuw aan u voor te stellen.

Adres: Antonia Wolversstraat 1, 2800 Mechelen

Praktisch:

  • De receptie met drank en koffiekoeken start om 9u00.
  • De parking is met de wagen bereikbaar via de afslagstrook van de N16 komende van de E19.
  • Met de fiets is de parking bereikbaar via het jaagpad.

Met vriendelijke groeten,

Bart Langens, gedelegeerd bestuurder Mont-Real ​
Wim Straetmans, managing director Kairos en BAM Interbuild


Over Mont-Real

Mont-Real werd in 2013 opgericht door Bart Langens en Michel Vanderstraeten, en is met acht medewerkers gevestigd in Schilde. Mont-Real realiseert privaat-publieke projecten in voornamelijk regionale steden, gericht op het omvormen van verlaten stadsdelen tot waardevolle, aantrekkelijke en duurzame woonomgevingen waar leefbaarheid centraal staat. Naast de woonfunctie van zijn projecten integreert Mont-Real sociaal-maatschappelijke functies zoals zorg, onderwijs en opvang, maar ook handel en diensten. En het legt nieuwe ‘langzame’ verkeersverbindingen voor voetgangers en fietsers aan, om wijken te verbinden met hun omgeving. Mont-Real treedt ook op als investeerder. ​
Ga voor meer informatie naar www.mont-real.be.

Over Kairos

Kairos is een ambitieus en innovatief vastgoedbedrijf dat zichzelf profileert in het ontwikkelen van hoogwaardige projecten op vlak van leven, werken, verzorgen en onderwijzen. We creëren niet enkel vooruitstrevende duurzame eco-wijken en 'intelligente' residentiële projecten maar realiseren ook hedendaagse kantoorgebouwen en incubatoren, we bouwen letterlijk mee aan de toekomst door de ontwikkeling van scholen en dragen op actieve wijze ons steentje bij aan een leefbare maatschappij door middel van het ontwikkelen van ziekenhuizen en (woon-)zorgcentra. Kairos maakt als onafhankelijke Business Unit deel uit van de Koninklijke BAM Groep. Kairos, BAM Interbuild en BAM FM vormen samen BAM Bouw en Vastgoed België, waarbij we ontwikkelen, bouwen en onderhouden van gebouwen als één pakket zien. Door deze nauwe samenwerking kan Kairos optimaal haar projecten verwezenlijken.
Ga voor meer informatie naar www.kairos.be.

Over BAM Interbuild

BAM Interbuild werd opgericht in 1980 en groeide uit tot een belangrijke en gerenommeerde gebouwenspecialist, vooral in het Vlaamse en het Brusselse gewest. BAM Interbuild richt zich zowel op de privémarkt als de publieke markt en staat gekend voor de realisatie van markante gebouwen, zoals het MAS, het Havenhuis in Antwerpen, de Finance Tower, het NAVO hoofdkwartier, en het Résidence palace in Brussel die zeker een belletje zullen doen rinkelen. ‘Heartwork’, ‘teamwork’, ‘safety’, ‘expertise’ en ‘reliability’ zijn de basiswaarden die de visie van BAM Interbuild elke dag opnieuw vorm geven. Een visie waarin de klant centraal staat in de realisatie van de aan BAM Interbuild toevertrouwde projecten.
Ga voor meer informatie naar www.baminterbuild.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu