PERSUITNODIGING: Verhuis uw redactie naar het pop-up epicentrum van de Belgische start-up scene aan zee

Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12, Oostende | 22-24 augustus 2017

De kust is binnenkort drie dagen lang het epicentrum van het Belgische start-up landschap. Start it @KBC tovert zichzelf om tot Start it @KBSEA, en verhuist de hele start-up community op 22, 23 en 24 augustus naar Oostende. We nodigen u uit om uw redactie, of minstens uw eigen bureau, mee naar zee te verhuizen voor de beste start-up verhalen.

Start it @KBSEA nodigt de hele Belgische start-up community uit in Oostende. Een uitgelezen kans om de start-ups informeel te leren kennen, te ontdekken wat hen inspireert en wat hun next steps zijn. U ontmoet er ook tal van ondernemers en investeerders die verhalen zullen delen over hun eigen successen én mislukkingen, en de start-ups met raad en daad bijstaan. Worden verwacht: Frank Maene (Volta Ventures), Philip Cracco (Groep Versluys), Bart Van Der Roost (Gustaf), Nathalie Sintobin (Frucon ²),... Ook Johan Vande Lanotte, burgemeester van Oostende, maakt zijn opwachting.

Start it @KBSEA is opgebouwd rond drie themadagen:

  • Moneyday (dinsdag 22 augustus): met een zeiltocht die start-ups en investeerders samen de zee op stuurt, een workshop die het funding landschap in kaart brengt en een inspiratiesessie rond crowdfunding.
  • Teamday (woensdag 23 augustus): met workshops rond founders’ dilemma’s en team management, met CEO’s on the beach die vanuit hun strandstoel hun ervaringen delen, en met een voetbaltornooi en pizza’s om de dag af te sluiten.
  • Salesday (donderdag 24 augustus): met Straffe Madammen, een workshop door België’s beste sales coaches en met start-up founders die tijdens de afterparty zelf achter de draaitafels kruipen.

Alle Belgische start-ups kunnen zich inschrijven voor Start it @KBSEA via www.startit.be/sea.

Praktisch
Breng uw redactie één, twee of drie dagen onder bij Start it @KBSEA, en beleef de drive en de creativiteit van de Belgische start-up community vanop de eerste rij. Met zicht op zee. Pik er de onderwerpen en start-ups uit die u aanspreken, en maak er de boeiendste en meest inspirerende reportages over.

We reserveren voor u graag een plek in onze co-workingspace in de lounge van het casino Kursaal. Wi-Fi is voorzien, drank, fruit en ondernemersverhalen die er gewoon voor het grijpen liggen.

U bent ook van harte welkom op het persmoment dat de stad Oostende en Start it @KBSEA organiseren op dinsdag 22 augustus om 13u aan de Hendrik Baelskaai 36, waar om 14u de zeilboot met start-ups en investeerders het ruime sop kiest.

Wilt u erbij zijn? Laat het ons weten via startit@contentcats.be of +32 468 19 75 07, en we helpen u bij het samenstellen van een programma op maat.

Kijk voor meer informatie ook in het bijgevoegde persoverzicht.

Start it @KBSEA Programma Pers

PDF - 9.9 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu