PERSUITNODIGING: Wie worden de beste groentenrestaurants en -bedrijven ter wereld?

We’re Smart® Awards 2020 - Maandag 21 september 2020 | 09u30-10u30 | Online event

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten en fruit, maakt op 21 september de beste groentenrestaurants ter wereld bekend. Elk jaar bekroont We’re Smart® chefs en bedrijven die ijveren voor gezonde, duurzame, innovatieve en ecologische voeding. 

We nodigen u van harte uit om de online ceremonie van de We’re Smart® Awards 2020 vanop de eerste rij te volgen. Frank Fol, de gerenommeerde Groentekok®, en presentatrice Ilse De Vis reiken de prijzen uit: 

 • De We’re Smart® Future Awards 2020 voor bedrijven: 
  • Communicatie van het Jaar 
  • Medium van het Jaar 
  • Innovatie van het Jaar 
  • Product van het Jaar 
  • Project van het Jaar 
  • Bijzondere Future Award
 • Bekroning van de We’re Smart® Best Vegetable Restaurants in België, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Japan, Nederland, Peru, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten
 • De 10 allerbeste groentenrestaurants van de We’re Smart® World TOP100, met de bekendmaking van de nieuwe nummer 1
 • De We’re Smart® Person of the Year Award

Enkele topchefs onder wie Xavier Pellicer, René Mathieu en Michaël Vrijmoed zijn live op de award show aanwezig en delen exclusief hun visie over de culinaire wereld van groenten en fruit.

Frank Fol, oprichter van We’re Smart®: “Groenten en fruit staan wereldwijd almaar hoger op het menu. Dat is een goede zaak want ze zijn voedzaam, gezond, lekker én goed voor het milieu. Met We’re Smart® dragen we de ‘Denk Groenten! Denk Fruit!’ visie uit en bekronen we restaurants met minstens 35% groenten en fruit in hun gerechten.

Frank Fol, De Groentekok®
Frank Fol, De Groentekok®

Eerder dit jaar maakte We’re Smart® al het beste Vegetarische en Beste Veganistische restaurant ter wereld bekend, respectievelijk Culina Hortus (FR) en Vanilla Black (UK).

Praktisch
Maandag 21 september 2020
Van 09u30 tot 10u30
Online Facebookevent: registreer uw aanwezigheid vooraf via deze link

Volg de We’re Smart® Facebookpagina en het YouTube-kanaal van Frank Fol voor de laatste updates en aankondigingen.

We zien u graag online op 21 september!
We’re Smart®

////

Wilt u De Groentekok® Frank Fol of een van de winnaars interviewen? Neem dan nu al contact op. 

Winnaars vorige editie ​
- Future Awards 2019
- Beste Groentenrestaurants 2019

Agenda

 

Over We’re Smart® World
We’re Smart® World is de onbetwiste referentie in de culinaire wereld van groenten en het geesteskind van Frank Fol, de beroemde Groentekok®. Elk jaar erkent We’re Smart® de beste groenterestaurants en chef-koks ter wereld met de We’re Smart® Green Guide en We’re Smart® Future Awards. Zo draagt We’re Smart® World zijn steentje bij aan een gezonde, duurzame en ecologische wereld. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu