PERSUITNODIGING: Wie wordt het Beste Vegetarische en het Beste Vegan Restaurant van de wereld 2020?

We’re Smart® World Awards 2020 | Maandag 4 mei 2020 | 09u30-10u15 | Online persevent

Brussel. We’re Smart®, de onbetwiste referentie in de culinaire wereld van groenten, maakt op 4 mei de winnaars van het beste vegetarische en beste veganistische restaurant ter wereld voor 2020 bekend. Dat gebeurt tijdens een exclusief online persevenement, op de eerste dag van De Internationale Week van Groenten & Fruit. We’re Smart® lanceert die dag ook de Green Guide 2020, met recensies en beoordelingen van bijna 1.000 groenterestaurants wereldwijd. We’re Smart World® brengt wereldwijd mensen, chefs en bedrijven samen die gezond, duurzaam en ecologisch werken. 

We nodigen u van harte uit op de officiële, online awarduitreiking op 4 mei 2020. Frank Fol, de Groentekok® en oprichter van We’re Smart® World, zal de We’re Smart® Best Vegetarian Restaurant World 2020 en We’re Smart® Best Vegan Restaurant World 2020 bekend maken. 

Op 4 mei lanceert We’re Smart® World ook de gloednieuwe Green Guide 2020, met tal van recensies en nieuwe 'radijzen' voor bijna 1.000 restaurants wereldwijd. De restaurants zijn gerangschikt van 1 tot 5 radijzen, volgens het aandeel groenten die ze gebruiken in hun gerechten.

4 mei is tevens de eerste dag van de Internationale Week van Groenten en Fruit. De award-winnende chefs zullen exclusief hun eigen, unieke recepten met de groente en fruit van het jaar, pompelmoes en bloemkool, met u delen.

Praktisch
Maandag 4 mei 2020
Van 09u30 tot 10u15
Online Facebook event: registreer uw aanwezigheid vooraf via deze link

Programma 

  • 09.30 Welkom door Frank Fol, de Groentekok®
  • 09.35 Lancering We’re Smart® Green Guide 2020 met de nieuwkomers, stijgers, dalers en andere hoogtepunten
  • 09.45 Aankondiging winnaar We’re Smart® Best Vegetarian Restaurant World 2020
  • 09.55 Aankondiging winnaar We’re Smart® Best Vegan Restaurant World 2020
  • 10.05 Bekendmaking exclusieve recepten van de award-winnaars, met de Groente en Fruit van het Jaar (Internationale Week van Groenten & Fruit)
  • 10.15 Einde

Schrijf in voor dit online event op Facebook, en duid zeker aan dat u ‘gaat’. Volg de We’re Smart® World Facebook pagina voor de laatste updates en aankondigingen.

We zien u graag online op 4 mei!
We’re Smart® World 

/////

Wilt u De Groentekok® Frank Fol of één van de winnaars spreken? Neem dan nu al contact op met Nathalie Claessens (nathalie@contentcats.be, +32 498 24 05 77) zodat we uw gesprek tijdig kunnen inplannen. 

Winnaars vorige editie: We’re Smart® World Future Awards 2019

Over We're Smart® World
We’re Smart® is de onbetwiste referentie in de culinaire wereld van groenten en het geesteskind van Frank Fol, de beroemde Groentekok®. Elk jaar erkent We’re Smart® World de beste groenterestaurants en chef-koks ter wereld met de We’re Smart® Green Guide en We’re Smart® Future Awards. Zo draagt We’re Smart® zijn steentje bij voor een gezonde, duurzame en ecologische wereld. 

Nathalie Claessens

Press contact We're Smart

Saar Dietvorst

Press contact We're Smart

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu