Pointerpro voor derde keer op rij genomineerd voor Deloitte’s Technology Fast 50

Antwerpen, 29 september 2023 - De scale-up Pointerpro is voor het derde opeenvolgende jaar op rij genomineerd voor Deloitte’s Technology Fast 50, gericht op technologiebedrijven opgericht en met hoofdkantoor in België. De Fast 50 award zal worden uitgereikt aan ‘s lands snelst groeiende technologiebedrijf, op basis van omzetgroei over de afgelopen vier jaar. De jury maakt de winnende bedrijven bekend tijdens de award ceremonie op 26 oktober 2023. 

Het Antwerpse Pointerpro wil consultants verlossen van repetitieve taken met weinig toegevoegde waarde. Uit een internationale iVOX-bevraging die Pointerpro bij 550 consultants liet uitvoeren, blijkt dat veel consultancybedrijven, zeker de kleinere kantoren, nog altijd onnoemelijk veel tijd verliezen aan manueel werk. Een opportuniteit ligt vooral in het digitaliseren van de dienstverlening zélf. Pointerpro laat toe om kennis van experten in een assessment te gieten. In combinatie met de antwoorden van de respondent, creëert de technologie automatisch adviesrapporten op maat. Bedrijven in 65 landen gebruiken die technologie vandaag al. Pointerpro realiseert zijn steile groei op eigen kracht.

Stefan Debois, oprichter en CEO van Pointerpro: “Drie jaar op rij bij de Fast 50: daarmee tonen we aan onze klanten en andere bedrijven dat een mooi groeitraject ook zonder venture capital kan."
Stefan Debois, oprichter en CEO Pointerpro
Stefan Debois, oprichter en CEO Pointerpro

Over Deloitte’s Technology Fast 50 2023

De Technology Fast 50 wedstrijd is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende en meest innovatieve technologiebedrijven opgericht en met hoofdkantoor in België. Publieke en private bedrijven die technologische producten of diensten ontwikkelen en de voorbije vier jaar een substantiële omzetgroei hebben gerealiseerd kunnen hun kans wagen op een nominatie als één van de 50 snelst groeiende bedrijven in België. 

Deelnemen aan de Technology Fast 50 competitie kan de groei van bedrijven versnellen door hun visibiliteit te verhogen en hen toegang te geven tot het unieke Fast 50 netwerk van succesvolle leidinggevenden. ​ ​ 

Persdossier Pointerpro 2023.pdf

PDF - 804 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu