Prins Laurent op opening InterClassics Brussels

BRUSSEL – Prins Laurent is eregast bij de officiële opening van InterClassics Brussels, de oldtimerbeurs die plaatsvindt van 6 t/m 8 november 2015 in Brussels Expo. Dat werd aangekondigd tijdens de persconferentie in Autoworld Brussels woensdagmiddag. De organisatie maakte bovendien bekend dat zij wegens succes heeft besloten de beurs in 2016 uit te breiden van 2 naar 4 hallen. Hoofdthema van deze eerste editie is de historie van Bugatti: aan de hand van maar liefst 30 Bugatti’s wordt de geschiedenis van dit befaamde merk gepresenteerd.

Prins Laurent eregast 
Notoir autoliefhebber Prins Laurent van België zal bij de officiële opening van InterClassics Brussels aanwezig zijn. Erik Panis, directeur InterClassics: "Wij zijn heel vereerd dat de prins deze eerste editie van InterClassics Brussels komt inhuldigen. Koninklijk bezoek is niet alleen een grote eer, het is ook een erkenning van de constructieve samenwerking tussen Maastricht en Brussel, waarvan de basis nu is gelegd."

Erevoorzitter van Brussels Expo en ereburgemeester van Brussel Freddy Thielemans over de samenwerking: "Vanwege de jarenlange ervaring van het InterClassics team in Maastricht en het enthousiasme en de professionaliteit van de organisatie, heeft Brussels Expo deze beurs met beide handen aangenomen. Met aansprekende thema’s en een prachtige collectie klassiekers, belooft InterClassics Brussels 2015 een groot succes te worden."

Verdubbeling in beursoppervlakte in 2016
InterClassics Brussels was een half jaar voor aanvang van de beurs al uitverkocht voor exposanten. Uitbreiden was, vanwege de meubelbeurs die hetzelfde weekend in paleis 12 plaatsvindt, helaas niet mogelijk. Daarom heeft de organisatie besloten dat InterClassics Brussels in 2016 wordt uitgebreid naar 4 paleizen, een verdubbeling in beursoppervlakte. InterClassics Brussels 2016 vindt plaats van 18 t/m 20 november.

////////

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 6 t/m zondag 8 november 2015 in Brussels Expo. Inkomtickets zijn online met korting te koop: Online prijs volwassenen € 11,50 t.o.v. dagkassa prijs volwassenen € 14,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
www.interclassics.be

 

Saar Dietvorst

PR Manager België, Content Cats

Eefje Perey

Marketing & Communication Manager, MECC Maastricht

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu