Start it @kbc opent nieuwe locatie in hartje Brussel

Eerste Brusselse pitch wave gaat van start

Op 15 september opent Start it @kbc, in samenwerking met KBC Brussels en Betagroup - met meer dan 8.000 leden de grootste tech community van België - de deuren van zijn vijfde locatie midden in de Europese wijk in Brussel. Op deze nieuwe plek in de hoofdstad vinden startende ondernemers niet alleen gratis huisvesting, maar ook coaching, opleiding en netwerking. En dat allemaal in een inspirerende, internationale setting.

Start it @kbc is een “early stage incubator”, een platform voor startende ondernemers met een innovatief idee. Het geeft hen de kans hun droom waar te maken in een leerrijke en inspirerende omgeving. Sinds de lancering in 2013 opende Start it @kbc al filialen in Antwerpen, Gent, Hasselt en Leuven. Het biedt intussen onderdak aan zowat 180 start-ups en is daarmee de grootste incubator van België.

Op 15 september opent de nieuwste locatie van Start it @kbc haar deuren in de Wetenschapsstraat 23, hartje Brussel. Die opening is meteen ook het startschot van de eerste Brusselse ‘pitch’ van Start it @kbc. Een dag waarop start-ups actief in Hi-Tech, Fin-Tech, sales, design, entertainment, enz. hun innovatieve ideeën mogen voorstellen aan een professionele jury.

Nieuwe pitch wave
We gaan in het typisch internationale Brusselse landschap op zoek naar startende ondernemers met vernieuwende ideeën. We nemen alle projecten onder de loep en pikken er de meest innovatieve en veelbelovende uit. De geselecteerde ondernemers mogen tijdens de pitch op 15 september hun idee live voorstellen aan onze jury. De winnaars krijgen diezelfde dag nog de sleutel van hun gloednieuwe kantoorruimte in Brussel en worden opgenomen in het inspirerende Start it-netwerk. Ze kunnen er ervaringen uitwisselen met onze andere starters en krijgen van onze experts coaching op maat. Wij helpen hun ondernemersdroom waar te maken”, vertelt Patrick Van Loij, de drijvende kracht achter Start it @kbc in Brussel.

Heb jij een sterk idee en zin om je eigen zaak uit de grond te stampen? Neem dan zeker deel aan de eerste Brusselse wave van Start it @kbc. Stel je droomproject voor en dien je pitch ten laatste op 5 september 2015 in via www.startit.be.

Pitch wave Start it @kbc Brussel

  • 5 augustus: start indienen pitches
  • 5 september: deadline indienen pitches
  • 15 september: Finale pitch en officiële opening Start it @kbc Brussel

Opening party
Tijdens de feestelijke opening op 15 september worden de gelukkige winnaars bekendgemaakt die een plaatsje krijgen in de nieuwe Start it-kantoren in Brussel. De Start it-community, senior ondernemers en influencers krijgen er de kans de nieuwe locatie te ontdekken en te netwerken met andere geïnteresseerden.   

09.00 – 16.00     Pitch
16.00 – 18.00     Aankondiging winnaars, overhandiging sleutel en persmoment
18.00 – 19.00     Pauze
19.00 – 20.00     Keynote door Bruno Wattenbergh
20.00 – 22.00     Open party & networking event

////////

Perscontact
Wilt u aanwezig zijn op de persvoorstelling of bent u geïnteresseerd in een interview? Neem dan contact op met

Saar Dietvorst
saar@contentcats.be
T +32 468 19 75 07
@saardietvorst

Patrick Van Loij
patrick.vanloij@kbc.be
T +32 470 50 28 20
@pvanloij

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu