Synctuition streeft naar een recordaantal goede daden op 24 juni

#24hPositivity

24 June 2020, Brussel - Op 24 juni roept Synctuition mensen in België en de rest van de wereld op om deel te nemen aan het evenement #24hPositivity. De campagne wordt ondersteund door honderden bekende gezichten wereldwijd. In België nemen onder andere Martine Prenen, Goedele Leyssen, Ingeborg Sergeant, Jeron Dewulf en Joachim Badejoh deel aan de campagne. Synctuition is een innovatieve mindfulness-app die technologie en wetenschap combineert om het mentaal welzijn te versterken. Eerder in juni kondigde de start-up aan dat ze haar app twee maanden vrij beschikbaar maakt in België en dertien andere landen.

Of het nu gaat om een pandemie die globale lockdowns veroorzaakt of om sociaal onrecht met massale onrust tot gevolg - we kunnen allemaal een pauze gebruiken, vindt Synctuition. Om meer positieve vibes te creëren, roept de start-up op 24 juni iedereen op om een goede daad te doen voor een vriend, familielid of en onbekende. 

Michael Burich, co-founder en COO van Synctuition: “We moedigen mensen aan om die goede daad ook te delen op sociale media en hun profielfoto 24 uur lang te veranderen naar ons symbool voor positiviteit. Samen kunnen we een golf van optimisme creëren om de negatieve prikkels te verdringen.” 

Het #24hPositivity evenement maakt deel uit van de globale campagne van Synctuition om meer aandacht te hebben voor de mentale gezondheid van mensen. Daarom maakte de start-up uit Estland haar applicatie en technologie vrij beschikbaar in België en dertien andere landen tot 31 juli, om iedereen de kans te geven om ​ aan zijn/haar mentale gezondheid te werken.

Heel wat mensen worstelen op dit moment met hun mentaal welzijn. Iedereen kan op 24 juni uit die negatieve spiraal breken en zaadjes van positiviteit planten.

 Wat moet je doen?

1️⃣ Doe een goede daad om iemand zijn dag beter te maken. 

2️⃣ Download het symbool voor positiviteit en stel het in als je profielfoto om deel te nemen aan de globale beweging.

3️⃣ Deel de boodschap en nodig jouw vrienden uit om een positieve impact te hebben op de wereld. ​ 

 

///

Meer informatie over #24hPositivity: www.synctuition.com/24hpositivity

Meer informatie over de globale campagne van Synctuition: www.synctuition.com/gift

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu