Wie wordt het beste groenterestaurant ter wereld?

8 - 9 november 2022, Barcelona, Forum Gastronomic

 • ‘s Werelds beste groentechefs nemen We’re Smart World Awards in ontvangst tijdens Forum Gastronomic in Barcelona
 • Lancering We’re Smart Green Guide 2022
 • Bekendmaking van de nieuwe top 10 We’re Smart Best Vegetables Restaurants
 • Uitreiking We’re Smart Discovery Awards 
 • Uitreiking We’re Smart Future Awards 
 • Cooking masterclasses met 5-radijzenchefs René Mathieu, Rodrigo de la Calle en Emile van der Staak

 

Beste journalist

We’re Smart World, dé onbetwistbare referentie in de culinaire wereld van groenten en fruit, onthult op 8 november het nieuwe nummer 1 groenterestaurant van de wereld! De prestigieuze prijsuitreiking gaat dit jaar door tijdens Forum Gastronomic, hét gastronomisch event van het jaar in Barcelona. 

De We’re Smart World Awards worden opnieuw uitgereikt tijdens een live show, waarbij de beste groentechefs ter wereld hun award persoonlijk in ontvangst komen nemen. ​ U komt die dag ook te weten welke restaurants een plekje krijgen in de nieuwe We’re Smart Green Guide 2022, de invloedrijke culinair-gastronomische gids voor groenterestaurants.

Elk jaar bekroont We’re Smart World restaurants en bedrijven die ijveren voor gezonde, duurzame, innovatieve en ecologische voeding. We nodigen u van harte uit op de prijsuitreiking in Barcelona, waar Frank Fol, De Groentekok® en bezieler achter We’re Smart World, de winnaars bekend zal maken:

 • We’re Smart Green Guide 2022
 • We’re Smart Discovery Awards 2022
 • We’re Smart Plant-Based Untouchable 2022
 • We’re Smart Person of the Year 2022
 • We’re Smart Top 10 Best Vegetables Restaurants 2022
 • We’re Smart Future Awards 2022 

 

PRAKTISCH

8 en 9 november 2022 ​
Forum Gastronomic, Montjuïc Venue, Avda. Reina Maria Cristina s/n, 08004 Barcelona

 

PROGRAMMA* 

We’re Smart World Awards, dinsdag 8 november (Auditorio):

 • 10u30 ​ Welkom 
 • 11u00 ​ ​ Uitreiking awards door Frank Fol en Ilse De Vis
 • 13u00 ​ ​ Foto moment met de award winnaars, 
 • 13u15 ​ Mogelijkheid tot interviews ​ in persruimte (ongoing tot 15u00)
 • 13u15 ​ Cooking masterclass door Chef René Mathieu 
 • 14u00 ​ ​ Receptie
 • 15u00 ​ Einde ​ ​ 

Cooking masterclasses, woensdag 9 november (the Kitchen Theater):

*Presentaties in het Engels, Spaanse en Catalaanse vertaling zijn voorzien.
*Er is een persruimte aanwezig.

Wenst u aanwezig te zijn op de We’re Smart World Awards en/of de cooking masterclasses? Alvast dank om dan uw aanwezigheid te bevestigen via weresmart@manley.eu
Wenst u de persinformatie onder embargo te ontvangen? ​ Of wilt u interviews inplannen met Frank Fol en/of de winnende chefs? Alvast dank om dit ook aan te geven.

Frank Fol, De Groentekok® en oprichter van We’re Smart World
Frank Fol, De Groentekok® en oprichter van We’re Smart World
“Het waren de afgelopen jaren uitdagende tijden voor de horeca, maar met We’re Smart World brengen we een positieve en hoopvolle boodschap: een groeiend aantal topchefs plaatst groenten in een hoofdrol in hun menu’s, op meesterlijke wijze! Als officiële partner van Forum Gastronomic, kiezen we dit jaar voor het smaakvolle, prachtige decor van Barcelona om de beste groenterestaurants én -bedrijven ter wereld in de bloemetjes te zetten.” - Frank Fol, De Groentekok® en oprichter van We’re Smart World

Wij hopen u te mogen verwelkomen!


Bijlagen

Persdossier We're Smart World 2022_NL.pdf

PDF - 2.1 Mb

Perscontact

Hebt u vragen of wilt u interviews inplannen? Neem dan gerust contact op met


Over We’re Smart® World 

We’re Smart World is de onbetwiste referentie in de culinaire wereld van groenten en fruit. Het geesteskind van Frank Fol, De Groentekok®, erkent en promoot individuen, restaurants en organisaties die groenten en fruit centraal stellen in voeding. In de jaarlijkse culinair-gastronomische gids We’re Smart Green Guide vind je de beste groenterestaurants ter wereld, gerangschikt van één tot vijf Radijzen. De We’re Smart Awards belonen elk jaar de beste groenterestaurants- en organisaties. En in de We’re Smart Academy delen de beste groentechefs ter wereld hun kennis met iedereen die interesse heeft in gezonde en ecologische voeding. Zo draagt We’re Smart® World zijn steentje bij aan een gezonde, duurzame en ecologische wereld. We're Smart World werd door de Belgische overheid in 2021 ​ geselecteerd als een van de officiële SDG-Voices, de ambassadeurs voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Voor meer informatie, ga naar www.weresmartworld.comVolg We’re Smart World Facebook of We’re Smart Green Guide Instagram voor de laatste updates.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over manley

manley is een agency voor strategische PR en contentcreatie. De bedrijven die een beroep doen op de PR-expertise van manley zijn internationale impactgedreven innovators in sectoren als energie, health, biotech, proptech, legal, mobiliteit, logistiek en food. manley beschikt over een wereldwijd medianetwerk. Het agency hanteert een internationale boutique-aanpak met lokale PR experts in onder andere België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. manley werd opgericht door Saar Dietvorst in 2014 en is met het hoofdkantoor gelegen in Antwerpen (België).

www.manley.eu

Neem contact op met

montevideostraat 10 2000 antwerp belgium

+32 3 830 10 37

hello@manley.eu

www.manley.eu