Verdensberømte kokke afslører hemmelighederne bag kulinarisk madlavning med grøntsager i ny kogebog

Bruxelles, den 23. oktober 2023 - Det velkendte kostråd om "en fjerdedel kød, en fjerdedel kartofler og en portion grøntsager" har vi for længst bevæget os væk fra, som samfund. De sidste tyve år er pasta og ris begyndt at dukke op i vores køkkener, og kød er gradvist ved at blive erstattet af andre proteinkilder. Den nye kogebog 'Radilicious' viser, at frugt og grøntsager kan være kreative ingredienser til kulinarisk udfoldelse. Denne bog henvender sig til alle dem, der allerede mestrer kunsten at lave mad.

PLANTEBASERET FÆLLESSKAB

Fremtiden er plantebaseret. Frank Fol er allerede overbevist om det. I slutningen af 1990'erne grundlagde han under brandet Vegetable Chef®, fundamentet for hvad der senere blev til organisationen We're Smart. We’re Smart sigter mod at samle mennesker og virksomheder, der arbejder ud fra sunde og økologiske principper, ikke kun inden for fødevaresektoren, men også langt derudover. Hver dag søger restauranter fra hele verden at blive optaget som en del af fællesskabet.

Med udgangspunkt i erfaringerne fra alle de tilknyttede kokke, samler We're Smart nu de bedste input i kogebogen 'Radilicious'. 'Radilicious' er en sammensætning af ordene 'lækker' og - ikke tilfældigt - 'radise'. I We're Smart-fællesskabet symboliserer en radise nemlig ren plantekvalitet: jo mere kreativitet, opmærksomhed på smagskombinationer og jo større andelen af frugt og grøntsager i en restaurant, desto flere radiser scorer den.

MERE END EN KOGEBOG 

I 'Radilicious' tager tyve Fem Radiser-kokke læseren med på et spændende kulinarisk eventyr inden for plantebaseret madlavning. Den imponerende bog samler deres inspirerende og revolutionære historier, og serverer de uendelige smagsvarianter og muligheder inden for plantebaseret kost i 100 lækre opskrifter. 'Radilicious' er mere end blot en kogebog. Den er også et vidnesbyrd om den voksende passion for kulinariske oplevelser, som vi deler med både os selv og naturen.

FLOTTE ILLUSTRATIONER OG AUTENTISKE FORTÆLLINGER 

Frank Fol samarbejdede med Wim Demessemaekers, som har taget de imponerende billeder i bogen, mens fortælleren Mieke De Vylder præsenterer de autentiske historier. Sammen har de lavet 'Radilicious' til en guidebog på over 400 sider for dem, der ønsker, at frugt og grøntsager skal spille en mere central rolle i deres kulinariske kreativitet.

Kogebogen Radilicious er tilgængelig fra den 23. oktober på fire sprog (Hollandsk, Fransk, Engelsk, Polsk) fra Borgerhoff & Lamberigts og koster 64,99 euro. ​
Første oplag: 7.000 eksemplarer.

For mere information: www.borgerhoff-lamberigts.be

LINK TIL PDF BOG (kun til intern brug og på ingen måde beregnet til distribution)

LINK TIL BILLEDER OFFICIEL LANCERING AF "RADILICIOUS"


Om We’re Smart

We're Smart, et uomtvisteligt referencepunkt indenfor kulinariske frugt- og grøntsagskredse, er startet af Frank Fol (The Vegetable Chef®) med henblik på at anerkende og fremme individer, restauranter og organisationer, der har frugt og grøntsager i centrum for ernæring. Den årlige kulinariske gourmet guide, We're Smart Green Guide, indeholder en unik liste over verdens bedste grøntsagsrestauranter rangeret fra et til fem radiser. Hvert år belønner We're Smart-priserne de bedste grøntsagsrestauranter og de mest innovative madinitiativer og organisationer. I ‘We're Smart Academy’ deler verdens bedste grøntsagskokke deres viden med alle, der er interesserede i sund og økologisk mad. På denne måde bidrager ‘We're Smart® World’ til at fremme en mere sund, bæredygtig og økologisk verden. We're Smart er af de belgiske myndigheder valgt som en af de officielle SDG-talsmænd - ambassadører for FN’s 17 Verdensmål. 

Mere information om hvordan We’re Smart bidrager til en mere bæredygtig verden: www.weresmartworld.com

Press file We're Smart

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.